Untitled
29 jul 2016
week 163: 22 t/m 28 juli

Laura moest op 22 juli nog één keer naar de Peuterspeelzaal. Ze hebben gezellig 2 verjaardags-/afscheidsfeestjes gevierd en daarna begon de grote vakantie!!! Na school zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Daarna mochten Bas en Laura een cadeautje uitzoeken voor hun rapport. Laura wilde graag strijkkralen en stickers. Ze heeft thuis helemaal alleen de clown van strijkkralen gemaakt!
Op 23 juli zijn Bas en Laura met Mark mee boodschappen gaan doen. Na de lunch zijn we op de fiets naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Daar hebben Bas en Laura appeltjes aan de hertjes gevoerd, geskelterd en gekleurd. Thuis hebben ze fijn nog een hele tijd in de tuin gespeeld en hebben we gezellig buiten gegeten.
We zijn op 24 juli met tante Maartje en Eline naar de Speuldries geweest. De kindjes hebben zich goed vermaakt! Oma van Aerle is ook nog even gekomen. Daarna zijn we met zijn allen gezellig bij tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila op bezoek geweest. We hebben wat gedronken, de kindjes hebben buiten gespeeld en daarna hebben we met zijn allen frietjes gegeten.
Op 25 juli kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline ’s middags op bezoek. Wij hebben lekker in de tuin gezeten. Na het avondeten zijn we een stukje gaan lopen. Laura heeft lekker op haar eigen fietsje gefietst.
We hebben op 26 juli buiten geluncht. Bas en Laura hebben veel in de tuin gespeeld. ’s Middags hebben we boodschappen gedaan en daarna zijn we naar een speeltuintje in de buurt geweest, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben! Weer thuis hadden Bas en Laura een egel ontdekt onder het rooster bij de vijver. Ze dachten dat hij er niet uit kon, maar ik kon alleen niet én het rooster optillen en de egel pakken, dus moest de egel wachten totdat Mark thuis was. Maar toen was hij toch verdwenen.
Op 27 juli kwam het egeltje weer terug in de tuin. Bas en Laura vonden het heel leuk: iedere keer als ze even gespeeld hadden, gingen ze hem weer zoeken. Ze hebben hem “Cars” genoemd ;-). We zijn bij opa en oma Van Aerle even wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline waren er ook.
Op 28 juli hebben we Bas naar Jule gebracht. Laura en ik hebben er ook eerst ook even wat gedronken en daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Bas en Laura waren nog aan het eten toen oma Van Mierlo kwam om op Bas en Laura te passen. Bas en Laura hebben nog fijn even gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen. ’s Middags heb ik de egel in de vijver gevonden… die was helaas verdronken. Ik heb hem uit het water gevist en op de kant gelegd en heb Bas en Laura gezegd dat hij sliep. Ze zijn nog een paar keer bij hem gaan kijken en dan zeiden ze: “hij slaapt nog steeds”. ’s Avonds heeft Mark hem bij de vijver weggehaald, zodat ze hem verder niet meer zien.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative